Wanneer kap jij ermee?

Hi everyone!

Met veel enthousiasme wil ik jullie meedelen dat ik ontzettend blij ben met mijn nieuw boek!

img_20190906_0946056805345581058318017.jpg

Zoals je op de foto kan zien, is het een DENK- EN DOEBOEK voor mensen met een eetstoornis. De titel ‘Wanneer kap jij ermee?’ zet me dan ook al meteen aan het denken. Ik heb namelijk tegen mezelf al duizenden keren gezegd van ‘Nu ben ik klaar met die verdomde eetstoornis!’ maar de controle die de eetstoornis mij geeft zorgt ervoor dat ik telkens een terugval krijg. IK BEN HET ZAT!

Daarom hoop ik, lieve lezers, dat dit boek mij kan helpen om eindelijk vaarwel te kunnen zeggen tegen mijn eetstoornis…

In dit boek staan verhalen van ‘lotgenoten’ die hun eetstoornis overwonnen hebben. Er staan ook veel spreuken, gedichten, vragen en opdrachten in voor jezelf die jou in de toekomst kunnen helpen onder andere:

*Waarom vluchten in een eetstoornis?

*Hoe leer je negatieve gedachten de baas te zijn?

*Hoe leer je oude overtuigingen los te laten?

*Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

*Hoe zet je schaamte om in trots?

Enzovoort, enzovoort…

Persoonlijk denk ik dat dit boek mij weer een enorme stap vooruit gaat helpen in het verslaan van mijn eetstoornis. Ik hou jullie hier in de toekomst zeker van op de hoogte 🙂

STERKE MENSEN GEVEN NIET OP!

Liefs

x

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: