Lekker bakken!

Omdat het de laatste tijd niet zo goed gaat met mij, probeer ik opzoek te gaan naar dingen die ik leuk vind zodat ik terug wat kan genieten. Daarom heb ik gisteren deze heerlijke speculaascake gebakken!

Om eerlijk te zijn, ik vond de cake echt lekker. Jammer genoeg ben ik de laatste weken terug aan het ‘rommelen’ met mijn eten:

*Ik eet soms te veel uit emoties

*Ik eet bewust veel te weinig om terug af te vallen

*Ik volg mijn eetlijst niet meer

*Elke hap in mijn mond is er één te veel

*Mijn zelfbeeld is zo negatief dat je het geen zelfbeeld meer kan noemen.

*Al mijn gebrek aan motivatie om te herstellen is helemaal weg.

Het is echt verdomd moeilijk om de draad weer op te pikken. Zolang er geen motivatie is, gebeurd er ook niks. Ik voel me ontzettend stom dat ik WEER heb gefaald waardoor mijn hoop om ooit hersteld te geraken gewoon helemaal weg is.

Ik vind het dan ook absoluut niet fijn dat ik dit moet delen met jullie maar op mijn blog staat nu eenmaal 200% de waarheid en ik zou mezelf niet zijn moest ik hierover liegen.

Het spijt me aan iedereen die ik weer moet teleurstellen.

Ik hoop dat ik snel weer de kracht en motivatie heb om mezelf te herpakken.

Liefs

X

3 Comments on “Lekker bakken!

  1. Lieve schat, nu heb je weer het gevoel dat je bent gevallen. Maar iedere keer weet je weer overeind te komen. Ook dit keer ga je weer opstaan en doorgaan. Ik weet dat je het kan en wil. Ik blijf je daar ook in steunen. Ieder einde is een nieuw begin. Ik ben trots op je. Je man xxx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: