Een brief van mijn man.

Lieve schat,

vanaf de eerste moment dat ik je leerde kennen ben je zeer open geweest tegen mij, over alles wat jij in je jonge leven allemaal al had meegemaakt. Ik heb zelf al een leven achter de rug met veel ups en downs, maar wat jij te vertellen had, overtrof alle verbeelding. Uren en uren heb jij gepraat en heb ik aandachtig geluisterd. Soms met open mond van verbazing of blikken van ongeloof. Het was voor jou niet makkelijk om hierover te praten maar toch deed je het. Mede daardoor had je nog regelmatig angstdromen, paniekaanvallen en huilbuien. Waarschijnlijk kwam dit door erover te praten en alles weer op te rakelen. Maar die zijn gelukkig zo goed als verdwenen.

Nu rest je enkel nog de onzekerheid over jezelf. Maar daar werk je aan. Dit is misschien wel de allermoeilijkste uitdaging uit je hele verleden en toekomst. Deze inspanning heeft misschien ook wel de grootste invloed op jou persoonlijk maar ook op onze relatie. Deze uitdaging zal je eveneens met de grootste onderscheiding voltooien.

Na het hele verhaal voelde ik me nog steeds enorm aangetrokken tot jou. Ik wist toen amper waar ik aan begon. Maar de wederzijdse aantrekkingskracht was zo groot dat ik besloot om een relatie met jou toch een kans te geven.

Al snel gingen we samenwonen. Eerst door omstandigheden bij familie/ vrienden, en daarna ons eigen stekje, waar we tot op heden nog steeds gezellig samenwonen.

Vrij snel kreeg mijn hart al de nodige kriebels om je ten huwelijk te vragen. En daar werd vrij intens ook werk van gemaakt. Het huwelijksaanzoek volgde snel en we verloofden ons.

We zijn nu bijna anderhalf jaar samen. Nog steeds ben ik stapelgek op jou. Jij bent de vrouw van mijn leven. Je maakt mijn dochter en mij nog iedere dag heel gelukkig. Ondertussen zijn we 3 maanden gelukkig getrouwd. Nog geen seconde heb ik spijt dat alles zo snel is gegaan. Ik kan me geen betere vrouw en moeder voorstellen. Ondanks dat je soms moeilijke momenten hebt weet je deze rol elke dag weer schitterend te vervullen. Ik ben terecht trots dat jij mijn vrouw bent.

De laatste weken waren verschrikkelijk zwaar voor jou. Iedere dag was anders. De ene dag ben je vrolijk en ontspannen, de andere dag ben je afwezig, ingetogen en afstandelijk.

Maar ik ben er, elke keer als je me nodig hebt. Ik ben er wanneer je nood hebt aan een babbel, ik ben er wanneer je verdrietig bent om je te troosten. Ik zal er altijd voor je zijn, ook in de toekomst, iedere keer weer. Ook al heeft dit voor mezelf soms een grotere invloed dan ik besef of wil toegeven. En wanneer ik zelf dan nood heb aan een schouder om te huilen of een babbel, ben jij er voor mij. Dat is wat onze relatie zo sterk maakt. Wij kunnen praten met elkaar, maar ook luisteren naar elkaar. Wij zijn er altijd voor elkaar.

Ik weet dat ons samenleven niet altijd even simpel zal zijn. Het is een avontuur met ups en downs. We gaan onverwachts afspraken moeten afzeggen, we gaan mensen ongewild teleurstellen. Maar uiteindelijk komt het iedere keer weer goed.

En zij die om jou/ ons geven, gaan dit begrijpen en ook aanvaarden. Jij/ wij staan er niet alleen voor. Er zijn altijd mensen die ons blijven helpen en steunen. Dat zijn de mensen die ons oprecht graag zien. Deze mensen ben ik ook enorm dankbaar!

Lieve schat, vergeet niet, vechten doe je nooit alleen.

Ik hou van jou

❤️ ❤️ ❤️

One Comment on “Een brief van mijn man.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: