Verloren

Verloren in pijn,

zal ik ooit gelukkig zijn?

Verloren in verdriet,

mijn masker maakt dat niemand het ziet.

Verloren in mezelf,

en toen was er leegte…

Ik voel me niet lekker vandaag. Er zijn meer negatieve gedachten dan positieve wat me erg onzeker en wanhopig maakt. Ik weet niet wat ik eraan kan doen, maar ik begin alvast met deze gevoelens te accepteren en het mij te laten overkomen. Het is normaal dat het niet elke dag even goed gaat, maar het is niet echt prettig. Ik zal blijven vechten tegen mijn gedachten aan de dood, want ik wil leven.

Liefs x

3 Comments on “Verloren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: