Brief aan mijn man…

Lieve man,

op 6 april 2019 zijn we in ons huwelijksbootje gestapt. Het begin van een nieuw avontuur dat we samen mogen delen met elkaar, en dit voor de rest van ons leven. Ik ben oprecht heel blij dat ik dit allemaal met jou mag meemaken, want dit geluk had ik met niemand anders willen beleven.

Ik mag steeds huilen op je schouder als ik me niet zo lekker voel, ook al praat ik niet altijd over wat er mij dwars zit. Soms schreeuw ik je bijna doof, omdat ik niet meer bijkom van het lachen. Ook laat je mij nooit in de steek als ik soms wat chagrijnig rondloop. Bedankt, dat ik altijd mezelf mag zijn bij jou.

Toen we elkaar voor de eerste keer zagen, voelde ik mij meteen op mijn gemak bij jou. Je had iets speciaals in je, waardoor ik je al snel kon vertrouwen. Ook toen ik vrij snel open kaart met je speelde en jou in grote lijnen vertelde over mijn problematiek, had ik het gevoel helemaal juist te zitten bij jou.

Net geen week later kwam de eerste kus. Deze voelde goed aan en niet geforceerd, dus ik was verliefd. Verliefd op jou!

Want wat ben jij één van de mooiste personen die ik ken, die mij stilletjes aan weer heeft doen genieten van het leven. Ik ben oprecht heel gelukkig met jou, ook al lijkt het soms anders omdat ik wel eens een koele kikker kan zijn die gebrek heeft aan affectie geven of emoties tonen. Hou alsjeblief goed in je achterhoofd dat ik je altijd graag zie.

Lieve man,

ik wil dat je weet dat ik zielsveel van je hou.

Liefs,

je vrouw. ❤

56533788_2303570789682026_529614341415108608_o

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: