Zelfkoestering.

Ondertussen is de week alweer bijna om, en het was best zwaar. Zwaar, omdat ik afgelopen jaren nooit een fijne kerst had en de dagen die al een tijdje zo kort zijn zorgen er niet bepaald voor dat ik me beter ga voelen, integendeel.

Al vond ik Kerstmis dit jaar toch een heel stuk aangenamer. Onze kerstboom stond te schitteren met zijn mooie lichtjes, en dan alle cadeautjes die eronder lagen gaven toch een leuke sfeer!

De kerstdagen zijn rustig verlopen, want ik was met mijn vriend alleen en kinderloos dus hebben we er enkele gezellige dagen van gemaakt met een lekker ontbijtje, s’avonds lekker gegeten en een flesje gekraakt.

Donderdag en vrijdag ben ik terug gaan werken, wat best zwaar was omdat ik deze week terug last had van veel piekergedachten, nachtmerries en een tekort aan slaap, wat niet echt bevorderend is voor een goed humeur.

Vrijdag namiddag ben ik met mijn vriend nog even de stad in geweest, maar lang zijn we niet weg gebleven omdat ik te veel last had van mijn onderrug. Ook mijn pols is nog steeds overbelast dus het was lichamelijk een zwaar dagje.

Toen het avond werd heb ik een warm bad genomen met een heerlijk ruikende badolie. Het warme water zorgde ervoor dat ik overal minder pijn had en de badolie deed me helemaal ontspannen, dus ik heb er echt deugd aan gehad! Dit was voor mij nog eens een avond met zelfzorg, wat erg belangrijk is om je goed te voelen šŸ™‚

 

48411460_791317554551447_7142993542003032064_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: