Welkom in mijn dagboek!

Mijn allerliefste schrijfplekje waar ik mijn gedachten kan uiten om nadien weer tot rust te komen en een opgelucht gevoel te krijgen.

Soms zal je enkele negatieve en heftige gedachten lezen hier, want het is tenslotte een dagboek en daar schijf je neer hoe je je exact voelt en wat er je dwars zit. Dit buig ik telkens om naar iets positiefs want het is niet de bedoeling dat ik hier alleen maar mijn ‘deprimerende stem’ laat spreken.

Ik lees mijn dagboek regelmatig eens opnieuw om te kijken of ik verbetering merk op psychisch vlak, dus ik vind het niet zo fijn als ik dan alleen maar mijn negatieve gedachten moet lezen. Daarom zal ik na elke negatieve emotie of gedachte neerschrijven wat ik heb gedaan om hiermee om te gaan en het weer draaglijk te maken voor mezelf.

‘Veel leesplezier…’

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: